جستجو کردن
دسته‌بندی‌ها

بازرسی کار (بخش دوم)

فهرست مطالب

بازرسی کار (بخش دوم) – موانع بازرسي، شرايط اضطراري كارگاه، شكايت از بازرسان كار

موانع بازرسی


بازرسان کار و کارشناسان بهداشت نمی توانند در کارگاهی که خود یا یکی از بستگان نسبی آنها تا طبقه سوم و یا یکی از اقربای سببی درجه اول ایشان (موضوع مواد 862 تا 864 قانون مدنی) بطور مستقیم در آن ذینفع باشند اقدام به بازرسی نمایند.

 بازرسان کار و کارشناسان بهداشت کار حق ندارند اسرار و اطلاعات و یا نام اشخاصی را که به آنان اطلاعات دادند حتی پس از انفصال از خدمت فاش نمایند در غیر اینصورت مشمول مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامی می شوند.


بازرسان کار و کارشناسان بهداشت کار حق ندارند اسرار و اطلاعات و یا نام اشخاصی را که به آنان اطلاعات دادند حتی پس از انفصال از خدمت فاش نمایند در غیر اینصورت مشمول مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامی می شوند.


کارفرمایان یا دیگر کسانی که مانع ورود بازرسان کار یا کارشناسان بهداشت کار به کارگاه شوند یا از دادن اطلاعات و مدارک لازم خودداری کنند به مجازاتهای مقرر در ماده 179 قانون کار محکوم می شوند.

بازرسی کار (بخش دوم) – شرايط اضطراري كارگاه، شكايت از بازرسان كار

شرایط اضطراری کارگاه

حسب گزارش بازرس کار چنانچه در حین بازرسی به تشخیص بازرس کار یا کارشناسان بهداشت احتمال وقوع حادثه یا بروز خطر داده شود این افراد مکلفند مراتب را کتبا به کارفرما یا نماینده او و به رئیس مستقیم خود اطلاع دهند.


وزارت کار و بهداشت حسب مورد گزارش بازرسان کار و کارشناسان بهداشت، از دادسرای عمومی محل تقاضا خواهند کرد با قید فوریت قرار تعطیل و لاک و مهر تمام یا قسمتی از کارگاه در معرض خطر صادر گردد.
دادستان بلافاصله نسبت به صدور قرار اقدام و قرار مذکور پس از ابلاغ قابل اجرا می باشد.

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام پروندهٔ آن قرارداد-کار-کلی.gif است


دستور رفع تعطیل در صورتی صادر خواهد شد که رفع نواقص و معایب به تایید بازرس کار یا کارشناس بهداشت حرفه ای رسیده باشد.
در ایامی که به علت فوق کارگاه تعطیل می باشد، کارفرما مکلف است مزد کارگران را بپردازد.

بازرسی کار (بخش دوم) – شكايت از بازرسان كار

شکایت از بازرسان کار


کارفرمایان متضرر از قرار تعطیل کارگاه در صورت اعتراض به گزارش بازر سان کار یا کارشناسان بهداشت می توانند از مراجع مزبور به دادگاه شکایت کنند و دادگاه مکلف به رسیدگی خارج از نوبت می باشد. تصمیم دادگاه در این خصوص قطعی و لازم الاجراست.


کلیه دستورالعملها و آیین نامه های اجرایی این فصل قانون کار (حفاظت فنی و بهداشت کار) به پیشنهاد مشترک وزارت کار و بهداشت، به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.

بازرسی کار (بخش دوم) – موانع بازرسي، شرايط اضطراري كارگاه، شكايت از بازرسان كار

اگر در حال حاضر با مشکلاتی مانند رد نکردن حق بیمه توسط کارفرما، عدم دریافت حقوق، شرایط نامناسب کاری یا اخراج ناگهانی بدون قرارداد کار مواجه هستید، با کارشناسان حقوقی «کارتامین» تماس بگیرید. ما به شما کمک می‌کنیم تا با بررسی دقیق پرونده و ارائه راهنمایی‌های تخصصی در خصوص مدارک لازم برای شکایت از کارفرما را برای شما هموار کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان، با شماره ۷۶۷۹۳۳۰۱-۰۲۱ تماس بگیرید یا فرم مشاوره رایگان با بهترین وکلای اداره کار تهران را پر کنید. همچنین برای مشاهده قراردادهای کار به بانک قراردادهای کارتامین مراجعه فرمایید.

مقالات مرتبط

با کارشناسان ما در ارتباط باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های ماه
جرائم و مجازاتهای مقرر در قانون کار

مواد قانون کار که در صورت عمل نکردن به آنها موجب مجازات میشود عبارتند از مواد: 6 – 38 – تبصره ماده 41 – 45 – 52 – 59 – 61 – قسمت اول و دوم ماده 78 – 75 – 77 – 79 – 80 – 81 – 82 – 83 – 84 – 87 – قسمت اول ماده 89 – 90 – 91 – 149 – 151 – 152 – 153 – 154 – 155 –

دادنامه 1743 – 1744 هیات عمومی دیوان عدالت اداری

از آنجاییکه پس از صدور برخی آرای مبهم از سوی هیات عمومی دیوان عدالت اداری، بالاخص رای شماره 3328 و به شکل محدودتر رای شماره 186، اختلاف نظرهای عدیده ای بین مراجع حل اختلاف کار و برخی از اعضای جامعه کارگری در مبنای محاسبه سنوات پیش آمد نمود، از آن به بعد و در این مدت حدود یک سال، هیات عمومی دیوان عدالت اداری از هر فرصتی جهت تصحیح اشتباه خود استفاده می کند. ادامه…..

شرايط اساسي صحت قرارداد كار

شرايط اساسي صحت قرارداد كار: گفتيم كه قرارداد كار نوعي عقد است بنابراين مقررات قانون مدني در مورد شرايط اساسـي صحت عقود نيز در مورد قرارداد كار جاري مي باشد. قانون كار نيـز در ايـن مـورد تقريبـا همان مقررات را تقرير نموده است. ماده (190 (قـانون مـدني شـرايط ذيـل را بـراي صـحت معامله (و عقود) مقرر كرده است…

تغییر حقوقی مالکیت کارگاه

تغییر حقوقی مالکیت کارگاه (ماده ۱۲ قانون کار): به استناد ماده 12 قانون كار. :« هرنوع تغيير حقوقي در وضع مالكيت كارگاه از قبيل فروش يا انتقال به هر شكل، تغيير نوع توليد،‌ادغام در موسسه ديگر، ملي شدن كارگاه، فوت مالك و امثال اينها،‌در رابطه قراردادي كارگراني كه قراردادشان قطعيت يافته است موثر نمي باشد و كارفرماي جديد…

با کارشناسان ما در ارتباط باشید
جستجو کردن

مشاوره رایگان با وکیل اداره کار

برای رزرو مشاوره رایگان با وکلای کارتامین فرم زیر را تکمیل کنید. همکاران ما در سریعترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.