جستجو کردن
دسته‌بندی‌ها
حداقل مزد کارگر چقدر است

نحوه شكايت از اداره تعاون،كار و رفاه اجتماعي

فهرست مطالب

نحوه شكايت از اداره تعاون،كار و رفاه اجتماعي : دادرسي كار در دومرحله ماهوي انجام مي شود،رسيدگي بدوي در هيات تشخيص و رسيدگي تجديد نظري در هيات حل اختلاف صورت مي پذيرد،بنابراين آرا هيات تشخيص كه نسبت به آن تجديد نظر خواهي صورت نگرفته و كليه آراي هيات حل اختلاف،قطعي و لازم الاجرا مي باشند،ليكن به استناد بند 2 ماده 10 قانون تشكيلات و آيين دادرسي ديوان عدالت اداري،آراي مراجع حل اختلاف كار قابل شكايت و فرجام در ديوان عدالت اداري هستند.

رسیدگی فقط از بعد شکلی است

نحوه شكايت از اداره تعاون،كار و رفاه اجتماعي

آراي قطعي مراجع حل اختلاف كارگر و كارفرما صرفا از لحاظ شكلي قابل اعتراض و شكايت در ديوان عدالت اداري مي باشد و ديوان نيز مجاز به رسيدگي شكلي است.

در شرح نحوه شكايت از اداره تعاون،كار و رفاه اجتماعي به تعبيري ديگر چنانچه در نحوه رسيدگي و صدور راي تخلفي در مراجع حل اختلاف صورت گرفته باشد و قوانين و مقررات مربوط نقض شده باشد ديوان راي مورد نظر را نقض و حسب مورد به مرجع حل اختلاف هم عرض ارجاع مي نمايد.

بايد توجه داشت كه صرف شكايت از آرا قطعي هيات هاي حل اختلاف در ديوان عدالت اداري مانع اجراي احكام مذكور نخواهد شد مگر اين كه متقاضي به همراه دادخواست خود به ديوان،درخواست توقف اجراي حكم را نموده و ديوان نيز با آن موافقت كرده باشد.

نحوه شكايت از اداره تعاون،كار و رفاه اجتماعي 1

مدارک لازم

مداركي كه براي طرح درديوان عدالت اداري لازم است عبارت است از :

1)ارائه آراء هيات هاي تشخيص و حل اختلاف

2)در صورتي كه آراء هيات هاي تشخيص و حل اختلاف عليه شركت يا كارگاه توليدي يا كسبه صادر شده باشد،ارائه روزنامه رسمي با آخرين تغييرات براي شركت ها و پروانه اشتغال يا توليدي معتبر براي كارگاه ها و پروانه كسب معتبر براي كسبه الزامي است.

3)در صورتي كه راي هيات تشخيص به علت عدم اعتراض قطعي شده باشد ارائه گواهي قطعيت راي مذكور الزامي است.

پست دیگر در خصوص مدارک لازم جخت ثبت دادخواست در دیوان عدالت اداری

اگر در حال حاضر با مشکلاتی مانند رد نکردن حق بیمه توسط کارفرما، عدم دریافت حقوق، شرایط نامناسب کاری یا اخراج ناگهانی بدون قرارداد کار مواجه هستید، با کارشناسان حقوقی «کارتامین» تماس بگیرید. ما به شما کمک می‌کنیم تا با بررسی دقیق پرونده و ارائه راهنمایی‌های تخصصی در خصوص مدارک لازم برای شکایت از کارفرما را برای شما هموار کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان، با شماره ۷۶۷۹۳۳۰۱-۰۲۱ تماس بگیرید یا فرم مشاوره رایگان با بهترین وکلای اداره کار تهران را پر کنید. همچنین برای مشاهده قراردادهای کار به بانک قراردادهای کارتامین مراجعه فرمایید.

مقالات مرتبط

با کارشناسان ما در ارتباط باشید

3 پاسخ

    1. سلام
      بله در صورتی که امیدی به رفع مشکل در مرحله تجدید نظر ندارید (مانند دادخواست اصلاح عناوین شغلی) ثبر میکنیم رای بدوی قطعی شود انگاه به دیوان عدالت اداری مراجعه میکنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های ماه
قرارداد کار (بخش اول)

قرارداد کار (بخش یک)بخش اول فصل دوم قانون کار به مبحث قرارداد کار پرداخته است. به استناد ماده 7 قانون کار «قرارداد کار عبارت است از. قرارداد کتبی یا شفاهی..(ادامه)

دامنه شمول قانون كار

تشخيص كارگر در دامنه شمول قانون كار از غير مشمولين اين قانون به ويژه در هيات هاي حل اختلاف از اهمين خاصي برخوردار است. مستند ما در زمينه قلمرو قانون كار و مستثنيات آن ماده 5 و ماده 188 اين قانون است كه مقرر مي دارند:

مقررات متفرقه قانون کار

مواد پایانی قانون کار از ماده 187 تا ماده 203 (ماده پایانی) به مسائل متفرقه کار می پردازد که در فصول قبلی قابل طرح نبوده است…..

دادنامه 521 هيات عمومي ديوان عدالت اداری

دادنامه 521 هيات عمومي ديوان عدالت اداری به تاریخ 1401/3/17 : «رسيدگي به اختلافات ناشي از پرداخت مزاياي خارج از شمول قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و قانون تسهيلات استخدامي و اجتماعي جانبازان در صلاحيت مراجع حل اختلاف كار مي باشد»

با کارشناسان ما در ارتباط باشید
جستجو کردن

مشاوره رایگان با وکیل اداره کار

برای رزرو مشاوره رایگان با وکلای کارتامین فرم زیر را تکمیل کنید. همکاران ما در سریعترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.